Inkoop en verkoop van tweedehands belichting

Belichting voor een betere lichtopbrengst

De aanschaf van nieuwe reflectoren, armaturen en LED Modules zorgt ervoor dat u meerdere jaren nodig heeft om uw investering terug te verdienen. In sommige situaties zou het handig kunnen zijn om géén grote investering te doen of voor een kortere periode. Denk hierbij aan een toekomstige overstap naar andere armaturen / LED modules maar de huidige reflectoren zijn nu al op en u wilt de tussentijd overbruggen met een betere lichtopbrengst dan de huidige situatie. Het kan ook zijn dat uw gewas simpelweg minder groeilicht nodig heeft. In dit soort gevallen kan tweedehands belichting een uitkomst zijn.

Offerte aanvragen

Meetlaboratorium voor het reflectiepercentage

LightShine Cleaning koopt en verkoopt tweedehands complete belichting installaties en reinigt de armaturen / reflectoren grondig. Met de grondige reiniging kunnen wij in sommige gevallen met gebruikte reflectoren tot wel 98% reflectie realiseren. LightShine Cleaning beschikt over een meetlaboratorium waardoor wij exact kunnen meten wat het reflectiepercentage van de tweedehands belichting is. Afgestemd op de gewenste hoeveelheid belichting kunnen wij u voorzien van diverse armaturen / reflectoren.

Indien u de overstap heeft gemaakt naar nieuwe belichting dan is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen om te kijken of een overname van de belichting te realiseren is.

Lichtbollen reinigen door LightShine