Projecten van LightShine Cleaning

Mobiele reiningsmachines voor armaturen bij bedrijven

De mobiele reinigingsmachines van LightShine Cleaning worden zowel nationaal als internationaal bij verschillende bedrijven ingezet. De glastuinbouwbedrijven zijn, vanwege de hoeveelheid aan aanwezige armaturen en de oorsprong van LightShine Cleaning in het Westland, nog steeds de grootste afnemers van onze diensten. Echter, ook buiten deze sector wordt steeds vaker een beroep op ons gedaan. Naast het reinigen van reflectoren in diverse bedrijfsruimten, worden onze diensten bijvoorbeeld ook ingezet bij voetbalstadions en boerderijen.

Ongeveer 98% van de soorten reflectoren kunnen met onze mobiele reinigingsmachines worden schoongemaakt.

LightShine Cleaning bij Roots Growers

“LightShine Cleaning is een lokaal bedrijf wat voor ons snel de voorkeur krijgt, prijs vergelijkbaar met andere, de kwaliteit is goed, service is flexibel en vriendelijk. We hebben weinig zorg over de service en uitvoering. We spreken af wanneer iets moet gebeuren en dat wordt zonder problemen uitgevoerd.

Onze kappen komen er in de meting ieder jaar weer goed uit, dat is fijn. Het onderhoud wordt altijd naar behoren uitgevoerd. Door het schoonhouden van de kappen behoudt je een betere lichtreflectie.

L. van der Knaap, Roots Growers

Roots logo
Logo Westeringh Flowers

LightShine Cleaning bij Westeringh Flowers

Wij hebben gekozen voor LightShine vanwege de service, kwaliteit, wasduur en de mogelijkheid om bij ons op locatie te reinigen. De uitvoering is super, zeer snel en gebeurt zeer netjes. Het reinigingsresultaat zijn wij super tevreden over. De reflectoren worden dus netjes schoon en hebben een langere levensduur.

J. Westeringh, Westeringh Flowers