Verkoop bijbehorende producten

Reinigingsonderhoudsbeurt voor lampbollen

Wij leveren bijbehorende producten die u kunt bestellen voor eigen uitvoering van de onderhoudsreinigingen van lampbollen en LED modules.

offerte aanvragen

LightShine Cleaning wipes

LightShine Cleaning wipes

Uitermate geschikte reinigingsdoekjes voor bollen en LED modules. Deze alles-in-één Lightshine Cleaning wipe maakt vuil los en trekt het vuil in de wipe. De wipes zijn gebruiksklare reinigingsdoekjes voor eenmalig gebruik en geschikt voor oppervlakten die vervuilt zijn. Geef de bol of LED module een goede veeg met de doek en gooi daarna de doek weg.

  • 500 wipes per rol
  • 2 roll per box
  • Wipe afmeting: 20 x 18 cm

BOLcleaner

Voor het handmatig reinigen van de bollen in armaturen, heeft LightShine Cleaning de bolcleaner ontwikkeld. In combinatie met onze schoonmaakdoeken, kunnen de bollen met veel gemak worden gereinigd. De LightShine Cleaning bolcleaner kan per jerrycan 10 liter en 25 liter worden gekocht. Ook hebben wij kant-en-klare BOLcleaner wipes ontwikkeld. BOLcleaner is toegevoegd aan zachte doekjes. Met de speciale verpakking blijven de doekjes vochtig en blijft de BOLcleaner vloeistof zijn werking behouden. Het voordeel van de wipes is dat u niet meer de lampbollen apart hoeft in te spuiten.

25 liter – 10 liter – Spray 1 liter – Wipes

25 liter – 10 liter – Spray 1 liter

LEDcleaner

Voor het handmatig reinigen van LED modules heeft LightShine Cleaning in samenwerking met Philips een speciaal reinigingsmiddel ontwikkeld voor LED belichting. In combinatie met onze papieren doekjes kunnen de LED modules met veel gemak worden gereinigd.

Stapelstokjes

Een slimme oplossing is soms heel eenvoudig. Dat geldt ook voor de stapelstokjes. De eenvoud van een stokje maakt een groot verschil bij het stapelen van reflectoren. De reflectoren worden hierdoor bij het stapelen niet in elkaar vastgedrukt, maar kunnen gemakkelijk weer van elkaar afgehaald worden. De stapelstokjes voor reflectoren kunnen per bundel van 250 stuks worden gekocht.

Stapelstokjes

Schoonmaakdoeken

Schoonmaakdoeken

De schoonmaakdoeken van LightShine Cleaning werken ideaal samen met de BOLcleaner en LEDcleaner. Door de schoonmaakdoeken te combineren met deze 2 producten, zijn de bollen van uw armaturen binnen no-time zo goed als nieuw en heeft u weer maximale lichtopbrengst. De schoonmaakdoeken kunnen bij LightShine Cleaning per doos à 5000 stuks worden gekocht.

Het grote voordeel van schoonmaakdoeken is, dat u deze na gebruik meteen kunt weggooien en niet hoeft uit te spoelen. De praktijk wijst immers uit, dat het niet altijd handig is om met een emmer water rond te lopen om het vuil uit het doek te wassen. U gebruikt een papieren schoonmaakdoek bovendien eenmalig, waardoor u per bol altijd weer een schoon doek gebruikt. Hiermee behaalt u gegarandeerd het beste resultaat

Dozen voor reflectoren

Voor een gemakkelijk transport van gestapelde reflectoren, kan LightShine Cleaning desgewenst ook dozen leveren. De gestapelde reflectoren kunnen hierdoor met meerdere tegelijk eenvoudig worden verplaatst. Dit geldt voor zowel intern transport, bijvoorbeeld vanaf de mobiele reinigingsmachine naar de armaturen (en vice versa), als voor het transport van de reflectoren naar en vanaf LightShine Cleaning zelf. Deze dozen kunnen uiteraard ook worden gebruikt voor de opslag van reflectoren.

Palletdozen voor reflectoren

Bladsnijmesjes (Tondeo)

Vanuit onze achtergrond in de tuinbouw hebben wij bladsnijmessen ontwikkeld gecombineerd met Tondeo bladsnijmesjes. Deze mesjes zijn nog steeds bij ons verkrijgbaar. De Tondeo zijn zeer scherpe en kwalitatieve mesjes. Deze bladsnijmesjes kunnen bij LightShine Cleaning per doosje worden gekocht en bevat 100 dubbelzijdige Tondeo mesjes. Bij correct gebruik gaan de mesjes langere tijd mee. Echter, om de snijwonden van de tomatengewassen zo vlak mogelijk te houden, raden wij aan om regelmatig de bladsnijmesjes te vervangen. De mesjes worden door het gebruik op den duur minder scherp.

Bij interesse in bovenstaande, bel of mail gerust