Reflectoren reinigen I Armaturen reinigen Lightshine.nl

De glastuinbouw staat bekend om z’n innovativiteit. In ruim een eeuw tijd heeft het grote veranderingen doorgemaakt en heeft Nederland er een prominente positie op de wereldmarkt mee bemachtigd. Tuinbouwondernemers zijn er dan ook op gebrand om innovatief te blijven om deze leidende positie vast te houden.

Energiebesparing en het verbeteren van de lichtopbrengst, zijn onderwerpen die hierbij een steeds belangrijkere rol spelen. Men gaat op zoek naar verbeteringen, maar vergeten vaak een ‘simpel’ onderdeel waar veel winst op valt te behalen… Het schoonmaken en schoon houden van de armaturen in de kas. Laat dat nou net de specialiteit van Lightshine zijn.

Met dezelfde vindingrijkheid als de kwekers zelf, maken wij van deze normaal gesproken arbeidsintensieve taak een snelle en effectieve klus. Met de mobiele Lightshine reinigingsmachines brengen wij uw armaturen snel in perfecte staat! Dat resulteert niet alleen in een aanzienlijke lichtopbrengst, maar ook in minder energieverbruik. 

 

Maximale lichtopbrengst

Uit de praktijk blijkt dat uw lichtopbrengst tot wel 9% kan verbeteren door het reinigen van de reflectoren en lampen. Lightshine biedt in zowel het binnen- als buitenland een totaalpakket van demonteren, reinigen van kappen en bollen, tot het wederom monteren van de armaturen. Hierbij gaan wij alleen voor het beste resultaat en dat is maximale lichtopbrengst. Ook het schoonmaken van uw GreenPower LED interlight modules van Philips kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.


Minder energieverbruik

Het schoonmaken van uw armaturen levert niet alleen meer lichtopbrengst op, maar resulteert ook in minder energieverbruik. U heeft minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid licht (of meer) te genereren. Lightshine is tevens leverancier van LED TL verlichting, wat u eveneens een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren.


Onderhoud is behoud

Het één of twee keer per jaar reinigen van uw armaturen geeft, naast een hogere lichtopbrengst en een lagere energieverbruik, de assimilatiekappen een langere levensduur. Hierbij geldt dan ook: “Onderhoud is behoud!”.


Uw winst laten uitrekenen?

Wilt u weten hoeveel winst u kunt behalen bij het reinigen van uw reflectoren en lampen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij berekenen voor u uw huidige reflectiepercentage en lichtopbrengst en de te verwachten lichtopbrengst na reiniging. Zo kunt u weloverwogen een beslissing nemen.

 

FaLang translation system by Faboba